Header

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

1. Maxi wash, Kevin Murphy (KLICK)

Maxi wash är ett detox shampoo som rengör håret på djupet. Jag använder det 1-2 gånger i månaden, eftersom det verkligen får bort allt skit som sätter sig i håret, från yttre påfrestningar och även produktrester.

2. Shimmer me blonde, Kevin Murphy (KLICK)

Shimmer me blonde är en treatment/olja i sprayform. Just denna är för blonda och silvriga hår, den finns även i guldig formula. Denna ger lyster, reparerar och motverkar gula toner. Jag använder den både i handdukstorkat hår och i torrt hår!

3. Olaplex nr 3 (KLICK)

Olaplex nr 3 är en hemmabehandling, som man använder innan man tvättar håret. Den ska verka minst 15-20 minuter, gärna längre! Som rutin har jag att använda denna kur inför att jag ska fixa min utväxt och inför att jag ska sätta i nytt löshår.

4. Blonde angel wash, Kevin Murphy (KLICK)

Blonde angel wash är enligt mig det bästa silvershampoot som finns! Det är väldigt lila och innehåller mycke pigment och ger riktigt bra resultat på håret. Rekommenderar det starkt!

5. Blonde angel (treatment), Kevin Murphy (KLICK)

Blonde angel treatment är ett balsam/treatment i samma serie som silvershampoot, som jag avslutar med efter att jag tvättat håret med antingen vanligt shampoo eller silvershampoo. Det innehåller lila pigment, för att motverka gula toner och gör håret jättemjukt och fint!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@byellencarlsson